Звезда и Мега за титулу шампиона

Аутор: спортски журнал
13.06.2021. - Кошарка

Кошаркаши Црвене звезде и Меге састаће се вечерас од 20.30 сати у дворани „Александар Николић“ у мајсторици за титулу шампиона Србије.

После прва два меча финала резултат у серији је 1:1.

„Изузетно лоша прва четвртина утицала је на даљи ток утакмице у петак. Мега је показала квалитет и таленат и у том мечу, са друге стране, апсолутно сам свестан потрошње код наших играча и још свеснији проблематике коју изазивају бројне повреде“, рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић за клупски сајт.

„Желимо трофеј и морамо пронаћи енергију за још један меч у овој сезони! Сваки глас са трибина, без обзира колико људи буде било у хали, биће нам мотив више да превазиђемо огромне проблеме. У овом тренутку не знамо ко ће бити спреман за утакмицу“. казао је Радоњић.

Тренер Меге Влада Јовановић истакао је да су оба тима приказала два различита лица у прве две утакмице.

„Ближа победи ће нормално бити она екипа која у трећем сусрету буде ближе оној утакмици у којој је играла добро, Звезда у првој и ми у другој. Оно што је Звезда добро радила у првој, ми смо радили добро у другој утакмици, ту пре свега мислим на скок у нападу“, изјавио је Јовановић.

„Мислим да ће трећа утакмица бити одлучена у тим радним сегментима, одбрана, контрола скока, контакт и контрола трчања противничке екипе. Ја се надам да ћемо да будемо фокусирани јер ће утакмица после дуге и напорне сезоне, по свим аспектима бити јако захтевна, како физички, тако и психички“, рекао је Јовановић

 

Коментари
Издвајамо