Жељко Обрадовић: Ово нису нормалне околности

Фото: Партизан НИС
05.01.2022. - Кошарка

Партизанов тренер Жељко Обрадовић каже да ово нису нормалне околности

Партизан је вечерас против Сплита остварио најубедљивију победу у историји АБА лиге пошто је славио са невероватних 60 поена разлике (109:49).

И колико год да су црно-бели добром игром заслужили високу предност и победу, толико треба имати на уму да су гости играли практично без пола тима. Што је после меча признао и Партизанов стратег Жељко Обрадовић. „Мој први утисак је да желим да се захвалим колеги Суботићу и људима из Сплита што су уопште дошли да играју меч. Било је неравноправно, са осморицом играча су дошли, један је јуниор, један се повредио, ово нису нормалне околности и не може да се подведе под нормалну утакмицу. Мојим играчима честитам што су играли максимално и поштовали себе, навијаче и противнике“, рекао је трофејни стручњак.

Његов колега на другој страни није имао шта много да дода.

„Честитке мојим играчима који су имали храбрости да дођу пред Партизан у овим околностима, знајући у ком смеру то све може да оде. Нисмо били достојан противник осим можда у првих пет, шест минута. Једноставно Партизан има квалитет, а нама недостају најбољи играчи. Нисмо могли да парирамо“, рекао је Срђан Суботић.

 

Коментари
Издвајамо