Вукоје:Идемо даље

28.04.2021. - Кошарка

Миро Вукоје, тренер КК Леотар по завршетку меча није био разочаран игром својих изабраника, пораз увијек боли али…

“Утакмица је била другачија у односу на ону од прије десетак дана. Ми смо сада били комплетни, ово је била озбиљна кошарка, на крају крајева, у Лиги 6 се то и очекује. Ми смо негдје на почетку промашили пар зицера и допустили лака полагања, онда смо отприлике цијелу утакмицу јурили тих неких 12 поена, што је тешко надокнадити када су екипе изједначене. Ипак, стварно немам шта замјерити својим момцима, честитам им на пруженој партију, а Борцу на побједи, идемо даље“, каже Вукоје.

Он се у својој изјави за медије осврнуо и на распоред који је окарактерисао као помало чудан. „Ми већ сутра играмо против Игокее због њихових обавеза у АБА лиги. Због обавеза Спарса у Другој АБА лиги, против њих играмо седмог маја, тако да је ово помало и збрка, али успијевамо да се сналазимо. Идемо од утакмице до утакмице, са најозбиљнијим намјерама, без обзира на то ко је преко пута нас натерену. Леотар је то показао и данас, на крају крајева, зашто то не рећи, кренули смо са скромним амбицијама, онда смо пар кола прије краја изборили и Лигу 6, сада једноставно желимо да будемо у полуфиналу“, наглашава Вукоје.

Тренер Леотара истакао је да су своје мјесто у ротацији нашле и новајлије-Шућов и Миладиновић.

„Срећом, имали смо неких десетак дана до почетка Лиге 6 и то смо искористили да Шућова и Миладиновића убацимо у систем, отприлике је преовладавала та нападачка игра и ротација, показало се да од њих имамо много користи, још када се врати Раичевић, то ће бити још озбиљније”.

Као што је тренер Леотара рекао, већ сутра их очекује нови изазов у виду Игокее.

Коментари
Издвајамо