Вајт шест недеља у ауту

12.09.2021. - Кошарка

 

Мораће Црвена звезда да започне сезону без Арона Вајта, али повреда америчког кошаркаша срећом је мање озбиљна него што се у први мах чинило после пада приликом закуцавања у пријатељском мечу са Панатинаикосом.

Снимком у болници у Минхену утврђено је да се ради о прелому подлактичне кости, због чега ће крило црвено-белих паузирати око шест недеља.

Вајт је оперисан у суботу увече, а већ следећег јутра огласио се поруком на друштвеним мрежама у којој се захваљује свима који му пружају подршку.

„Имао сам операцију прошле ноћи и вратићу се на терен чим то буде могуће. Нисам желео да ми овако почне сезоне, али учинићу све што могу да оздравим и вратим се да помогнем тиму“, поручио је Вајт.

Током припрема Вајт је наговестио да би могао бити велико појачање екипи Црвене звезде и његово одсуство сигурно ће створити проблем Дејану Радоњићу за уводне мечеве сезоне. Могуће је и да се због новонастале ситуације српски шампион додатно активира на тржишту и уз већ најављеног центра потражи још једног играча профила као што је искусни Арон Вајт.

Коментари
Издвајамо