Тимски приступ кључ за побједу

08.01.2021. - Кошарка

Кошаркаши Леотара, након одличног старта 2021. године, прославили су Божић, тренирали готово цијеле седмице, јер их сутра очекује, ново велико искушење. Противник је једна од најбољих Бих екипа, сарајевски Спарси који су „освјежили“  редове. Али, Леотар је навикао да игра са „аба 2“ лигашима. И да их побјеђује.

„Спарси су свакако једна од најбољих екипа у лиги што су показали у досадашњем дијелу такмичења. Међутим играмо на нашем терену и  желимо да наставимо серију побједа, уколико одиграмо тимски, можемо се надати побједи“, каже за херцегспорт, Марко Раичевић и наставља: „Спарси су екипа попуњена на свим позицијама са пуно добрих играча, имају широк ростер играча, имају новог  тренера и сигурно да нас очекује тешка утакмица“.

Марко, кога Требињци што у знању што у незнању својатају као „домаћег“ играча, истиче да је неопходно да се у меч уђе јако и сконцетрисано.

„У свакој утакмици улазимо да дамо максимум и да побиједимо, имамо добру екипу и влада одлична атмосфера тако да смо задовољни тренутним пласманом на табели, трудићемо се да и у наставку сезоне играмо на овом нивоу“, говори Раичевић.

Ове године није Божић провео са својима. Али то је цијена професионализма.

„Божић сам провео у Требињу, нисам имао времена  да идем до куће. Али дефинитивно знам да моја родбина и пријатељи прате сваку нашу утакмицу, навијају за нас и радују се нашим побједама“, прича нам Марко Раичевић.

Утакмица Леотар-Спарс почиње сутра у 17 часова а биће директно преношена на Херцег ТВ.

Коментари
Издвајамо