Тежак посао на старту

28.04.2021. - Кошарка

Кошаркаше Леотара, данас и сутра очекује тежак посао на старту Лиге 6 за кошаркашког првака БиХ.

Вечерас се у Спортској дворани у Борику у Бањалуци састају са АБА 2 лигашем екипом Борца а већ сутра са екипом Игокее, која је изборила полуфинале АБА лиге, у Лакташима.

Борац и Леотар су се ове сезоне састали два пута, први меч је одлучен блокадом Божа Ђурасовића а у другом су Бањалучани убједљиво славили против ослабљеног противника..

“Ово нам је трећи меч против Борца ове сезоне, засад имамо изједначен скор, с тим да је мој тим био ослабљен за шест играча у Бањалуци. Очекује нас један јак и исцрпљујућ двобој, као и сваки до сада против Борца. Овога пута у Бањалуку долазимо у комплетном саставу и у добром ритму, искористили смо паузу измедју регуларног дијела и Лиге 6 да се опоравимо од ситних повреда и да максимално спремни дочекамо завршницу сезоне” – каже капитен Леотара Ђорђије Нинковић.

“Наша највећа предност је у тимском духу и добром односу између играча, гдје играмо један за другог, како у одбрани, тако и у нападу, те нам то засад доноси добар резултат. Пробаћемо агресивном игром и одбраном зауставити Борчеве покретаче игре, Драшка Кнежевића и Николу Танасковића, а да ли ће то бити довољно, видјећемо на крају утакмице. Очекујемо један добар меч и надамо се позитивном исходу”.

У Леотару су свјесни да су им у другом мечу шансе минималне али, како истичу, настојаће да пруже пто бољу игру против одличне Игокее. Утакмица у Бањалуци почиње вечерас у 18 а у Лакташима сутра у 17 часова.

Коментари
Издвајамо