Рикало у животној форми

Аутор: БХ Кошарка
19.02.2021. - Кошарка

Марко Рикало ове сезоне, пружа изузетно добре партије у дресу Братунца и једна је од кључних фигура екипе. Говорио је за портал БХбаскет колико је задовољан учинком и шансама екипе за Лигу 6.

Што се тиче кошарке увијек сам био доста самокритичан и никада нисам задовољан својим партијама.То је један савјет Ненада Марковића још док ми је био тренер у у18 репрезентацији који слиједим и слиједићу до краја каријере.Мораш бити самокритичан и гладан напретка да би помјерао своју игру напријед. Постоје неке ствари које сам поправио ове сезоне. Највише се тиче тимске игре. Подређивање задатцима за добро тима, ту осјећам највише напретка. Прилично сам срећан због тога ,јер је то нешто што ми је можда највише и недостајало до сада”, говори Рикало и наставља:

“Што се тиче лиге за првака ми тежимо прво да изборимо опстанак на домаћем паркету са побједама. На страни смо доста растерећени и наравно да желимо искористити прилику у колико нам се укаже .Доста смо ове сезоне” страдали ” са короном ,извукли смо максимум ,и притом још имамо шансу за Лигу 6 .Поносан сам на своје саиграче. Ми знамо колико је тешко тренирати после короне и три, четири мјесеца са 6-7 играча на тренингу”, закључио је Рикало.

Коментари
Издвајамо