Радоњић:Немам много времена за причу

25.12.2020. - Кошарка

Као што и сам Дејан Радоњић каже, нема много времена за причу, већ за два дана екипа Црвене звезде има обавезе у регионалном такмичењу. Званично свој први тренинг од повратка у клуб, нови тренер је одрадио данас у хали „Александар Николић“ и томе започео припреме за изазове који следе. Поред тренинга комплетна екипа је одрадила и редовна тестирања на Ковид-19, а пут Лакташа црвено-бели крећу аутобусом у суботу у преподневним часовима.

На тренингу је фали само Џoрдан Лојд, који се у кућној изолацији опоравља од вируса Ковид-19. Сви остали играчи су на располагању тренеру Радоњићу, укључујући и Лендрија Нока.

Радоњић није крио велико задовољство повратком на клупу Црвене звезде:

– Велико ми је задовољство и радујем се повратку у Црвену звезду. Нема времена за много приче, идемо одмах у салу да радимо и тренирамо. Имамо само један дан до следеће утакмице у АБА лиги и максимално смо окренути ка Игокеи и недељном дуелу у Лакташима – рекао је Радоњић.

Црвено-бели ће до пута у Лакташе одрадити још један тренинг у хали „Александар Николић“, а након заједничког ручка у суботу аутобусом путују у Лакташе на меч са Игокеом који се игра у недељу од 17 часова.

 

Коментари
Издвајамо