Радоњић о суспензији О’Брајанта: Нико не може да буде изнад тима

Аутор: Блицспорт
30.01.2021. - Кошарка

После велике драме у финишу меча, Црвена звезда је изгубила од Асвела (81:78) што је трећи везани неуспех у Евролиги.

Црвено-бели су против француске екипе показали два лица, а оно у другом полувремену је нешто за шта је Радоњић након меча рекао да би често волео да види.

– Почетак утакмице није био добар, они су погодили тешке шутеве на старту, имали су и 8-9 за три у једном тренутку. Ипак, и ми смо играли меко и са много грешака у одбрани првих 15-16 минута. После смо се побољшали, изгледао је много боље и на крају смо имали прилике за победу“, рекао је Радоњић.

Црногорски стручњак је друго полувреме означио као значајно боље.

– У друго полувреме смо ушли добро, играли смо тврђе, агресивније и концентрисаније. Потрошли смо много енергије да дођемо до егала и неизвесне завршнице. Напад је био бољи у наставку, лопта је ишла, играли смо паметније него у првих 15 минута. На крају смо имали две-три ситуације да решимо меч у своју корист, али отишло је у другом смеру.

Ово је био чак 16. пораз српског представника у АБА лиги.

– У Евролиги има неизвесних завршница, добрих и лоших ствари. Уколико будемо показивали у наставку сезоне оно што смо сада у последњих 25 минута, то може да значи да ћемо бити спремни за то да испунимо своје циљеве. Има још много утакмица, биће и победа и пораза, потребно је да урадимо све како бисмо у најбољој могућој форми дочекали најважније утакмице“.

Црвено-бели су играли без Џонија О’Брајанта, који је суспендован на десет дана због вербалног конфликта са тренером Радоњићем.

– Као што се зна, Џони О’Брајант је суспендован. Нико не може да буде изнад тима и изнад клуба, а о свему осталом разговараћемо унутар клуба, закључио је Радоњић.

Звезда 4. фебруара гостује Жалгирису у Каунасу, док Асвел у наредној рунди дан касније дочекује Армани из Милана.

 

Коментари
Издвајамо