Покушевски подржао Партизан

20.04.2022. - Кошарка

„Баш ми је драго што сам овде. Свиђа ми се екипа, не бих сада нешто да анализирам, јер то гледам као навијач. Надам се и титули наравно“, поручио је Алексеј Покушевски.

Велика еуфорија влада међу симпатизерима Партизана. Велики број навијача је стигао више сат времена пре почетка меча. Међу њима је и млади српски НБА ас, Алексеј Покушевски. „Од малена навијам за Партизан, поранио сам да видим све. Баш ми је драго што сам овде“, рекао је Покушевски за Моззарт Спорт.Иако је имао обевезе у дресу Тандера, стигао је да пропрати сезону црно-белих на свим фронтовима.

„Ако се поклопи обавезно погледам утакмицу, ако то не стигнем, онда прегледам статистику. Свиђа ми се екипа, не бих сада нешто да анализирам, јер то гледам као навијач. Надам се и титули наравно“.Окончао је млади српски интернационалац другу сезону у најјачој лиги на свету.“Задовољан сам напретком, посебно у другом делу сезоне. Очекујем од себе да будем још озбиљнији у наредној“.Незаобилазна тема је репрезентација Србије.“Био сам на вечери са Пешићем, имали смо добар разговор. Видећемо на лето све“, закључио је Покушевски…

Коментари
Издвајамо