Пауза добродошла

16.10.2020. - Кошарка

Паузу због неиграња меча са екипом „Игокее“ кошаркаши „Леотара“ искористиће за пријеко потребни опоравак пар кључних играча али и анализу два протекла кола.

Порази који и јесу и нису били изненађење. Јесу јер су кошаркаши „Леотара“ одиграли двије одличне уттакмице, и у Сарајеву код „Спарса“ и у Требињу против „Широког“ и заслужили макар једну побједу. Нису јер су за противника имали екипе из самог врха БиХ кошарке.

„Паузу смо искористили тако што смо појачали интензитет рада у овом седмичном циклусу а неку утакмицу нисмо планирали због великог броја повријеђених играча.

Порази су остали иза нас уз малу горчину због сазнања да смо били близу  да их добијемо,али нам је то надам се дало наду да ће брзо доћи и прва побједа,ако Бог да и да ћемо од тог тренутка окренути нову,вјерујемо бољу страницу овогодишње наше кошаркашке приче!

Да би нам се то десило вјерујемо да је једини пут,поштен однос према послу који радимо и интензиван рад а онда ће нас ваљда и срећа погледати“, каже за hercegsport.com Миро Вукоје трнер „Леотара“.

Коментари
Издвајамо