Партизан пазари у Грчкој

Аутор: Моцартспорт
09.01.2021. - Кошарка

Наставља се Партизанова потрага за новим крилом. „Чешља“ се списак са занимљивим играчима, а једног таквог црно-бели су снимили у Грчкој.

За око Партизану запао је Џејмс Веб, играч Ларисе, некадашњи НБА кошаркаш. Американац од 27 лета и 206 центиметара висок је летос потписао за грчког прволигаша, а после шест месеци могао би да се пресели у Београд.

Истина, прва понуда коју је Партизан послао је одбијена. Како је открио први човек Ларисе Тодорос Ризулис, Грци нису били њом задовољни.

„Добили смо понуду вредну 40.000 долара да пустимо Веба, али он неће нигде ићи, остаје у нашем тиму“, рекао је Ризулис грчким медијима.

Наравно да то не мора да значи да је Партизан сигурно остао без играча. Не би чудило да из Хумске пут Ларисе крене нова, јача понуда, да се преговори наставе.

Вебу ово није прва епизода у Европи, играо је у сезони 2018/19 за немачки Бон. Пре тога је био члан Бруклин Нетса, те њихове филијале Лонг Ајленд Нетса, док је претходну такмичарску годину провео у Ајова Вулвсима, филијали Минесоте Вулвс.

Пре неколико дана Партизан је довео новог плејмејкера, уговор са црно-белима потписао је Џош Перкинс, који је дошао из пољских Гливица.

 

Коментари
Издвајамо