ОКК Гацко:Великим корацима ка екити

26.12.2021. - Кошарка

У животу и спорту ништа се не догађа случајно, рад на „дуге“ стазе, преданост у раду са младима кад тад неизоставно дође на наплату. Такав је случај и са ОКК Гацко које је, након јесењег дијела шампионата у Другој лиги РС, истакло кандидатуру за Прву лигу РС.

„Свакако да имамо амбиције да играмо у елитном кошаркашком друштву РС. Овог викенда смо остварили још једну побједу и трећу „стотку“ у низу!

Са фантастичном игром су наставили наши кошаркаши и у посљедњем колу јесењег дијела првенства и у Источној Илиџи побиједили ОКК Игман резултатом 107-97“, каже за херцегспорт Владимир Вуловић тренер ОКК Гацко.

Гатачки друголигаш је овом побједом само потврдио титулу јесењег првака лиге у којој су остварене све побједе и створени одлични услови да се у наставку сезоне оствари циљ клуба, а то је завршни турнир и борба за улазак у Прву лигу Републике Српске.

Одличну партију у суботњем мечу пружио је капитен Прстојевић са постигнутих 40 поена, а пратили су га Попара са 27 и Копривица са 21 поеном.  У клубу кажу да највеће заслуге за ове одличне резултате у првом дијелу сезоне припадају играчима, али свакако треба споменути и тренере Владимира Вуловића и Николу Кртолицу који су на челу екипе и усмјеравају ове младе момке на путу успјеха.

Коментари
Издвајамо