Огњен Добрић …. Шеги ал из Требиња

25.06.2021. - Кошарка

Звездин јунак из протекле сезоне био је гост званичног подкаста клуба под именом „Pick N Talk“

У такмичарској сезони 2020/2021,која ће остати упамћена као једна од најтурбулентнијих, али и успешнијих у историји Црвене звезде, посебан „печат“ оставио је Огњен Добрић.

Стигао је до звања јунака финалне серије АБА лиге и најкориснијег играча финала домаћег шампионата.Када је било најважније, био је најбољи.

Популарни „Шеги“ је у подкасту „Пицк Н Талк“ говорио о бројним темама: почецима у Младеновцу, книнском пореклу и менталитету, колоритним надимцима „Шеги и Гвозден“, посебном односу са Марком Гудурићем и генерацијом која је освојила јуниорску Евролигу, чувеном навијачком снимку из Арене, важној улози свог првог тренера, непроцењивом утицају Милана Гуровића, огромном поверењу Дејана Радоњића те 2017. године.

Како је настао надимак Шеги?

„Остао је тај надимак. Био је камп у Требињу, камп Дејана Бодироге. Имао сам дугу косу, а вероватно сте гледали филм Скуби Ду. Био сам мршав, дуга коса, личио сам на Шегија и прозвао ме један дечко Шеги, Шеги, Шеги и тако је остало. А у Младеновцу су ме знали као Огњен или Оги. Када сам дошао у Звезду питали су ме како да те зовемо и мени било глупо да кажем Оги. И кажем Шеги. И тако је и остало. Данас ме сви тако знају, свиђа ми се надимак“, рекао је Добрић.

Коментари
Издвајамо