Од хука до мука—- КК Хео

Аутор: Р.МИ.
11.01.2021. - Кошарка

Некад хук сада мук…..

„Некад је у дворани био хук а сад је мук а кад је мук онда је тужно“, тако почиње своје обраћање Борис Јокановић, доскорашњи тренер Хеа,

На он није доскорашњи јер је поднио оставку-није имао разлога да то учини, а није јер га нису смијенили-нико то није могао да учини јер, осим пар појединаца и армије обичних, малих, а тако великих људи, нико то није био у стању да учини.

„Шта је ту је. Посветиће се пажња млађим селекцијама, ускоро треба да почну са такмичењем у оквиру ПКО Романија-Херцеговина. Екипа се говото већ расула, пар играча је нашао нови ангажман, искрено се надам да ће и остали пронаћи. Било би ми жао да не наставе са играњем јер су то момци који својим талентом и квалитетом заслужују и могу да играју“прича нам Јокановић.

Упитали смо га и да ли вјерује неким обећањима, стидљивим изјавама подршке од септембра када би требало да се крене…

„Обећање лудом радовање, тако могу да одговорим на то све.Много обећања смо се наслушали а мало тога је испоштовано. Тешко да могу описати мој осјећај након свега што се издешавало, тренутно немам ријечи да опишем то, сигурно да ме све много погодило.  Опет кажем тренутно то не могу описати а можда и тренутно нисам свјестан да се ово десило. Доста сам потрошио енергије и емоције након десет година. Дао сам цијелог себе, радио послове и мимо тренерског посла. Требаће времена да повратим енергију и емоцију након свега овога да бих наставио са тренерским послом. Сигурно да ће ми у наредном периоду требати одмор након чега ћу донијети одлуку шта, како и куда даље“, гвори Јокановић.

Вријеме ће, као и увијек до сада, дати одговор.

Коментари
Издвајамо