Нова кадровска рјешења за нову сезону

24.08.2021. - Кошарка

У Културном центру синоћ је одржана изборна Скупштина Кошаркашког клуба „Леотар“ за чијег предсједника је изабран Михајло Мијановић а именован је и нови управни одбор требињског премијерлигаша. Досадашњи први човјек премијерлигаша БиХ Саша Вујић након четири године на челу клуба осврнуо се на протекли период у којем се од Прве лиге Републике Српске дошло до стабилног прволигаша БиХ и кандидата за АБА 2 лигу.

„Велика је одговорност била на нама и ми смо функционисали као породица. Од почетка смо имали план и правац и мислим да смо за овај период направили добар резултат и прије очекивања се вратили у Премијер лигу. Циљ је био да вратимо играче који су поникли у клубу. Данашња скупштина је показала да су у клубу остали људи који воле клуб, који су све вријеме били у клубу и да ћемо имати добру кошаркашку будућност“, рекао је Вујић.

Члан новог Управног одбора Леотара Миодраг Батинић је истакао да ће ово бити изазов јер кошаркашки клуб изазива велику пажњу међу грађанима Требиња и шире и да ће се све учинити да се сачува оно што је до сада урађено.

„Имамо континуитет људи који су радили у претходној Управи који ће наставити са радом, а јавили су се нови људи са новом енергијом. Концепт рада, циљеве и планове брзо ћемо дефинисати, сходно могућностима и оквирима које имамо. Обавили смо разговоре са домаћим играчима, а што се тиче рада са младима и то ће бити у центру пажње. Наш клуб треба промовише наш град кроз сениорску и младе категорије“, истакао је Батинић. Управни одбор ће на својој првој сједници изабрати и свог предсједника а синоћ је именован и трочлани надзорни одбор.

Ускоро ће бити познато и када ће почети припреме Кошаркашког клуба Леотар.

Коментари
Издвајамо