Никола Ђурасовић: На „Промо“ са великим опрезом

23.10.2020. - Кошарка

Петнаестодневна пауза, између 2. и 4. кола, добро је дошла кошаркашима „Леотара“ да посложе коцке и спремно уђу у наставак првенства. Реално говорећи, њихова игра у мечевима против „Спарса“ и „Широког“ била је на високом нивоу, али смањен ростер и повреде битних играча условиле су два пораза.

Чини се да сви једва чекају сутрашњи меч са екипом „Прома“ која није нимало наиван ривал.

„Након прва два пораза против двије најбоље екипе лиге заједно са Игокеом, те паузе прошлог викенда, слиједи нам меч са екипом Промо из Д.Вакуфа, уз наду да ћемо са једном борбеном и пожртвованом игром каква је била у прва два меча, извојевати премијерну побједу ове сезоне. Играмо против добре екипе са три Американца, неће бити ни мало лако, али вјерујемо у наш квалитет и подршку љубитеља кошарке који на жалост, овај пут, не могу бити наш шести играч на трибинама, али знамо да ће нас пратити поред малих екрана уз Херцег ТВ. У нади да ће се и овај фамозни вирус једном лани звати, те да ћемо се у Бреговима заједно радовати новим побјебама, поздрав свим читаоцима Херцег Спорта. ‘Ајмо Лео!“, каће нам Никола Ђурасовић, један од најискуснијих кошаркаша ове екипе.

 

Сутрашњи меч „Леотар“ – „Промо“ игра се у спортској дворани „Милош Мрдић“ а почетак је у 19 часова. Због пандемије вируса Корона неће бити гледалаца на трибинма али ће Херцег ТВ утакмицу од 19 часова директно преносити.

Коментари
Издвајамо