Нема предаје

31.05.2021. - Кошарка

Капитен Леотара Ђорђије Нинковић пред сусрет деветог кола Лиге 6 Босне и Херцеговине пред сусрет против Широког је рекао да и даље гаје наду за пласманом међу прве четири екипе.

“У клубу смо задовољни и ово је за клуб као и за играче јако успјешна сезона. У лигу смо ушли са амбицијом да опстанемо у друштву премијерлигаша, а учинили смо доста више пласманом у Лигу 6. У самој лиги 6 показало се да екипе које су имале дужу ротацију праве разлику, јер велики број утакмица у кратком временском размаку доста је утицао на квалитет игре. Остаје жал за пар пропуштених шанси у Лиги 6 које смо могли да искористимо и приближимо се четвртом мјесту на табели, али још није све готово и нећемо се предати” – рекао је Нинковић.

Леотар сутра од 19 на свом паркету дочекује Широки Бријег.

“Сутрашњи меч са Широким је наша посљедња шанса за улазак међу четири екипе. Улазимо максимално концентрисани и желимо у својој дворани да посљедњим мечом пред домаћом публиком завршимо побједом. Највеце шансе видим у колективном ангажману, како у одбрани тако и у нападу са великом жељом и одговорношћу, ако тако буде сигуран сам да позитиван резултат могу оцекивати наши навијачи” – додао је капитен Леотара.

Леотар је у досадашњем дијелу завршнице домаћег шампионата остварио једну побједу и седам пораза.

Коментари
Издвајамо