Мудро до побједе

Аутор: меридианспорт Фото: Миљан Ратковић Локопортал
20.03.2021. - Кошарка

Кошаркаш Леотара Никола Ђурасовић за МеридианСпортБХ анализирао је прошли меч и дотакао се меча против Братунца, те наставка сезоне у домаћем првенству.

Након пораза Леотара у гостима против Босне резултатом 88:66 кошаркаш Леотара Никола Ђурасовић анализирао је игру своје екипе.

“Највећи разлог пораза од Босне био је недостатак агресивности без којег ми нисмо исти тим. Ушли смо у њихов ритам и са лошим процентима шута, уз слабу одбрану пораз је био неминован. Ипак и поред пораза у Сарајеву ми смо у доброј позицији и сами одлучујемо о томе да ли ћемо сезону наставити кроз Лигу 6 или завршити за мјесец дана. Примарни циљ јесте обезбијеђен, када смо говорили о опстанку, али смо показали током сезоне да имамо квалитет за нешто више” – истакао је Ђурасовић и о наредном противнику додао:

“Много тога се поклопило са останком мог брата Божа, те сигурно да је то био тас на ваги гдје смо од екипе која би се борила за опстанак сада конкуренти за Лигу 6. Желимо то искористити, побиједити утакмице које нам гарантују остваривање циљева, а прва таква је већ сутра против врло добре екипе Братунца, која нас је побиједила два пута ове сезоне у лиги и у Купу Републике Српске. Њихова атипична игра, са нижом поставом и незгодним играчима на бековским позицијама много нам је задавала проблема у првим сусретима. Ако будемо имали потребну агресивност и чврстину , вјерујем да можемо почети побједнички низ који би нас одвео у Лигу 6 нашег првенства”.

Утакмица Леотара и Братунца је на програму у са почетком у 17 часова.

 

Коментари
Издвајамо