Млађи пионири КК Леотар изборили завршницу

23.06.2021. - Кошарка

Млађи пионири Кошаркашког клуба Леотар, годиште 2008. 72009. изборили су пласман на завршни турнир Кошаркашког првенства РС на турниру који је протекла два дана одржан у Зворнику.

Млади Требињци су јуче, првог дана турнира, након вишечасовног путовања успјели да побиједе домаћина турнира екипу Зворник Баскета са 64:62. Данас другог дана турнира Будућност из Бијељине је побиједила изабранике Милана Комара са убједљивих 52:38 а у трећој утакмици Леотар је био доминантан против екипе Варде и славио са 49:28.

„Иза нас су два итекако тешка и напорна дана, прије свега због вишечасовног путовања по изузетно виској температури али и три изузетно напорна меча са противницима из источног дијела РС. Првог дана смо побиједили Зворник баскет у једној неизвјесној утакмици побиједили домаћина одличном игром током већег дијела меча. Данашња два дуела су била изузетно напорна али смо сретни јер смо остварили пласман на финални турнир. На нама је да се током наредних дана , најприје одморимо од напорних утакмица и путовања, али и додатно припремимо за финални турнир. И Леотар ће конкурисати за домаћина овог турнира и покушаћемо да направимо нови резултатски искорак“, каже Милан Комар тренер ове екипе.

За Леотар су на овом турниру наступили Мијановић  34 поена, Ђајић 6 , Глушац 22, Радић 12, Н. Игњатић 12, Кандић 21, Кашиковић 4, Самарџић 6, Шкриван, Вуковић 25, Д.Игњатић 9, Милићевић 5 поена.

На завршном турниру поред Будућностииз Бијељине и Леотара, наступиће још и екипе Хантерса из Приједора и Челинца.

Коментари
Издвајамо