Милина специјалиста за Партизан

23.02.2021. - Кошарка

Требињка на привременом раду у Новом саду, у екипи војводина 021 Милина Мишељић, ову сезону игра одлично, а чини се да је посебно расположена када игра против Партизана.

У мечу четвртфинала Купа Србије Милина је одиграла једну од најбољих партија у сезони, у побједи опротив Партизана остварила је учинак од 39 индексних поена и 28 кошева.

„Па ето испада да сам одиграла најбоље против Партизана, али ми као екипа, ове године смо заиста у једној изузетној атмосфери, велика је слога у екипи и када је најважније пружамо и најбоље игре. Једна од таквих утакмица је била против Партизана. Све се поклопило“, прича нам Милина.

Позната као бескомпромисан борац нема дилеме око амбиција клуба у који је дошла овог љета. „Једноставно нападамо титулу. Већ у четвртак нас очекује веома важан меч против Црвене звезде и ако ту побиједимо онда је ова моја најава итекако реална. Поред нас и Црвене звезде, за титулу најозбиљније конкуришу још и екипе Арт баскета и Радивоја Кораћа. И купу играмо добро, и ту су амбиције највеће“, каже Милина.

Када смо је упитали која је тајна одличних игара каже кратко:“Имам велику подршку тренера Александра Јовановића и одличан савјет старије саиграчице Јоване Адамовић. И наравно, одлична атмосфера у екипи“, прича Милина.

Милина је и стандардни члан репрезентације Бих која је остварила пласман на Европски шампионат.

 

Коментари
Издвајамо