Мили

02.01.2021. - Кошарка

Залагањем, енергијом, пожртвовањем и односом према дресу Леотара, Немања Милидраговић је заслужио велико поштовање навијача. И не само то, када му не иде, очигледно је да у њему нешто гори, да поправи учини бољим и на неки начин испуни зацртано а то је побједа.

И тако већ четврту сезону…

„Ја сам у Требињу од како знам за себе. Деда ми је родом из Билећа а бака из Лубомира, па ваљда сам зато борбен. Некад и превише али такав сам. Шта да радим“, прича нам овај симпатични младић.

Њега и његове колеге сутра очекује можда и најтежи меч у овој сезони. У дуел са Борцем улазе са другог мјеста на табели. И што не рећи, очекује се побједа.

„Чека нас тешка утакмица, са искусном и квалитетном екипом. Али наша форма и побједе у претходним утакмицама против веома квалитетних екипа, даје нам за право са се надамо и побједи против Борца, и да још једном читавој кошаркашкој јавности покажемо да Херцеговина и Требиње живе за кошарку“, каже Немања.

Оптерећује ли вас улога благог фаворита и најугоднијег изненађења шампионата?

„Па и не оптерећује нешто посебно с обзиром да у екипи има играча са богатом играчком каријером који нама млађима помажу да се носимо са таквом ситуацијом.  Ту је и наравно стручни штаб који ради квалитетну припрему утакмица. Једино остаје велики жал за публиком јер верујем да би дворана била испуњена до последњег места и била наш шести играч“

Теби посебно недостаје. Као да са трибина црпиш „погонско“ гориво?

„Наравно, мени лично доста јер публика препознаје нашу и лично моју енергију и емоцију коју уносимо у сваку утакмицу. Надам се да ће ово што пре да прође и да ће у другом делу сезоне бити створени услови за долазак публике на трибине“, нада се Немања.

Сви једва чекају тај тренутак. И да са трибина одјекне познати хук и подршка.

Онда би све било лакше. А и Немања, и овако одличан, био још и бољи.

Коментари
Издвајамо