Малене побиједиле КК Џампер

07.11.2020. - Кошарка

Кошаркашице Леотара 03 побиједиле су данас у Зеници екипу Џемпер резултатом 91-81, по четвртинама 18-21, 24-17, 23-22, 25-21 у утакмици 6. кола Премијер лиге БиХ у кошарци.

Иако се очекивало да ће Требињке имати лакши задатак, прописно су се намушиле док нису оствариле побједу против  упорне екипе из Зенице.

„Најважније је да смо остварили побједу. Помало смо имали императив да данас побиједимо и најважније је да смо то урадили. Имало смо и неких кадровских проблема, Зорица Гудељ се одмах на почетку меча повриједила тако да је изостала наша игра у транзицији која је једна од наших страна. Али када се побиједи све се заборавља, бодови се пишу и идемо даље. Изузетно ми је драго да је поново са нама Александра Бегенишић која игра на такозвани „отворени“ уговор. Уколико буде имала добру понуду отићи ће, наравно, а до тада је са нама. И хвала јој на подршци“, каже Милорад Надаждин тренер Леотара 03.

У побједничкој екипи Јована Милаковић са 25 поена и 13 скокова, Александра Бегенишић са 20 поена и 15 скокова те Марија Кешељевић са 26 поена су предњачиле. Са друге стране, код екипе „Џампера“ , Амне Кахрић са 25 поена. У сљедећем колу, након репрезентативне паузе, у Требињу гостује екипа Јединства из Тузле.

Коментари
Издвајамо