Лужаић:Бићу спреман за Зрињски

03.01.2022. - Кошарка

Милан Лужаић се синоћ званично вратио у Леотар, а за МеридианСпортБХ је говорио о овом потезу и свом виђењу екипе из Требиња и Лиге БиХ.

Милан Лужаић је ову сезону започео у словачкој екипи под именом Спишка Ритијери Нова Вес, али прекинуо је сарадњу са њима и потписао уговор са Леотаром, својим матичним клубом.

“Имао сам лакшу повреду кољена која ме избацила са терена и због које сам морао да мирујем неких мјесец дана па је послије требало да се постепено враћам у тренажни процес, а непосредно прије моје повреде још један битан играч је напустио наш тим. Како се све то издешавало на тај начин, клуб и ја смо се договорили да је најбоље да у тој ситуацији раскинемо сарадњу.

Испратио сам поприличан број утакмица у Лиги БиХ ове сезоне. Екипа Леотара је скуп већином домаћих и квалитетних играча који су већ дужи низ година на окупу и мислим да та хемија и добро међусобно познавање дају добар резултат већ неколико сезона. Ја већ неко вријеме тренирам са екипом и бићу спреман за дуел против Зрињског у наредном колу” – истакао је 25-годишњак.

Коментари
Издвајамо