Леови кошаркаши на Малинином кампу

30.06.2021. - Кошарка

Некадашњи кошаркаш, а од недавно тренер Борца Марко Мариновић, отворио је кошаркашки камп у Чачку под називом „Малина“.Марко Мариновић је са бројним пријатељима и сарадницима одлучио да овог лета организује бесплатан кошаркашки камп за младе играче, како из Чачка, тако и из читаве Србије и региона. Kамп је започет на Видовдан, а трајаће до 5. јула.
Међу талентованим кошаркашима из Србије, РС и Црне горе била су и шесторица талентованих кошаркаша Леотара, годиште 2007. и два тренера Дражен Шегрт и Милан Kомар.
Своје знање и умјеће показали су Милан Михић, Зоран Вукоје, Максим Томашевић, Јован Вуковић, Илија Деретић и Никола Милић.
На кампу су требали да учествују и кошаркаши Леотара годиште 2008. и 2009.
„Наш боравак у Чачку је био краћи за пар дана јер су се наши млађи пионири пласирали на завршни турнир Првенства РС наредног викенда у Александровцу“, каже нам Дражен Шегрт руководилац Омладинске школе KK Леотар.
Иначе, организатори су, што је раритет на овим просторима успјели да организујемо да камп ове године буде бесплатан за све учеснике. „Наравно, надам се да ће постати традиционалан и да ће у наредним годинама бити све већи и посећенији. Драго ми је што је све око турнира везано за Чачак, а сви тренери су наши суграђани. Сви ће добити прилику да покажу шта знају. Стално напомињем да је Чачак град кошарке, а то желимо да докажемо на овај начин“, рекао је Марко Мариновић.

Коментари
Издвајамо