Леотар спреман за нову сезону

20.10.2022. - Кошарка

Кошаркашки клуб Леотар у наредну сезону улази са измијењеним, али и поприлично подмлађеним саставом  амбиције остају исте, борба за врх табеле.

У односу на прошлу сезону екипа је претрпила бројне промјене. Тако су редове требињске екипе напустили Божо Ђурасовић, Раичевић, Лужаић, Шћекић, Јефтић и Кртинић док су редови екипе појачани са новим играчима.

Нови играчи су Драшко Албијанић који долази из тузланске Слободе који је прве кораке направио у Кошаркашком клубу Леотар. Нови играчи су и Вук Бојанић бивши играч Ловћена који је прве кошаркашке кораке направио у ОКК  Леотар, Дејан Павловић из Игокее, Стефан Аџић, дијете кошаркашког клуба Леотар који је прошлу сезону провео у АБА 2 лигашу Златибору. Нови играч је и Недељко Кошанин, бивши члан екипе Братунца. У сениорски погон прикључени су и талентовани јуниори Ђорђе Мијатовић, Павле Риђешић и Милан Ждралић који ће уз старосједиоце, Нинковића, Шакотића, Милановића, Николу Ђурасовића, Милидраговића и капитена Алексића чинити сениорски „погон“ Кошаркашког клуба Леотар.

Ипак, „врата“ Кошаркашког клуба Леотар су отворена за ангажман још макар једног квалитетног кошаркаша, провјереног играча који ће бити носилац игре тако да до првог кола могуће је да састав буде проширен.

У првом колу Леотар нове Кошаркашке сезоне БиХ Премијер лиге Леотар је домаћин екипи Славије из Источног Сарајева која је изборила статус премијерлигаша након одустајања Братунца од такмичења.

„Уложићемо напоре да континуираним радом са млађим категоријама „регрутујемо“ нове кандидате за први тим. Наши дјечаци имају талента а на нама је да им створимо што боље услове за рад. То нам је приоритет а ако се „отвори“ прилика за борбу за врх табеле, сигурно је нећемо пропустити“, кажу у КК Леотар.

Коментари
Издвајамо