Леотар силан у Какњу

15.11.2020. - Кошарка

Кошаркаши Леотара побиједили су вечерас на гостовању у Какњу домаћу истоимену екипу резултатом 92:83, по четвртинама 22:14, 22:22, 27:27, 21:20 у утакмици 7. кола Лиге БиХ у кошарци.

Иако до побједе нису дошли лако, видјело се да требињска екипа располаже са већим бројем квалитетнијих играча и да се налази у доброј форми. Иако су паузирали дуго, то се није одразило на спремност екипе која је показала да ће играти запажену улогу у шампионату.

Леотар је у својим редовима имао пет изузетно расположених играча, Божо Ђурасовић са 25 поена, Мијовић са 16, Раичевић са 15, Шакотић са 13 и Никола Ђурасовић са 11 поена предњачили су у побједи Леотара.

Код домаћина Муфлизовић са 16 поена је био бољи од осталих.

„Веома важна побједа за нас, након лошег старта сезоне повезали смо двије побједе. Успјели смо да исконтролишемо њихов офанзивни скок и стрпљиво одиграмо у одлучујућим моментима, показали смо да смо прави тим,честитам свим играчима и стручном штабу и наравно навијачима који путем друштвених мрежа шаљу велику подршку“, каже за hercegsport.com кошаркаш Леотара Стефан Мијовић.

Преостале утакмице 7. кола одложене су због епидемиолошке ситуације.

Коментари
Издвајамо