Лео може до тријумфа

17.11.2022. - Кошарка

Кошаркаше Леотара сутра очекује традиционално неугодан противник и итекако тежак меч.

Гостовање екипе бањалучког Борца у Требињу је увијек изазивало велико интересовање публике а тако ће бити и овог пута јер Бањалучани играју у одличној форми а Леотар све боље. До побједе се може убјеђени су у Леотару а да ће бити тешко-биће!!!

„Као и увек када се игра против Борца нас очекује јако тешка утакмица, физички захтевна и са пуно трчања. Имали смо нешто мање од две недеље да се припремимо за овај меч и мислим да је то сасвим довољно да можемо да спремимо утакмицу и да изненадимо на нашем паркету једну од најбољих екипа у домаћем шампионату и аба два лиги. Наравно да можемо да им можемо да  закомпликујемо ствари“, каже Немања Милидраговић.

Шеф стручног штаба Леотара Марко Ичелић истакао је да у овом тренутку екипа Борца сигурно је фаворит, екипа која је најозбиљније и најраније од свих тимова, уз екипу Будућности из Бјељине, формирала ростер, кренула са припремама и тренутно су у доброј такмичарској форми, што показују и резултати из 4. утакмице које су одиграли. „Одлично играју у оба правца, што и ростер играча које имају им дозвоља да играју на тај начин. Чека нас физички доста захтјевна утакмица, ако успемо да им одговоримо у игри један на један, контролисањем скока у одбрани и њиховом атлетским способностима, можемо одиграти квалитетну утакмицу. Сигурно да жеља и борбеност неће недостајати, а да би побједили њихов квалитет морамо одиграти изнад наших могућности у овом тренутку. Надам се да ћемо имати подршку навијача као и до сада и позивам их да нас подрже“, каже Ичелић.

Утакмиц апочиње у 19 часова.

Коментари
Издвајамо