Босна памти легенду

23.11.2020. - Кошарка

Готово свакодневно се поставља питање зашто је спорт нешто, и заиста узвишено, у мор свакидашње јадиковке и сујете у друштву. А примјери, зашто је то тако, један другог сустижу. Посљедњи од прекјуче, у ствари јуче.

Наиме, чланови КК Босна Ројал из Сарајева који су у суботу гостовали у Требињу, планирали су да посјете гроб некадашњег играча сарајевског клуба, легендарног Здравка Чечура, но због кашњења услијед блокаде пута у региону Коњица, нису успјели у својој намјери, па су замолили представнике КК Леотар да положе цвијеће на Здравкову вјечну кућу.

„ Велико хвала нашим пријатељима из КК Леотар који су обишли Здравковво гробно мјесто и умјесто нас положили цвијеће. Планирано је да читав тим и руководство дође у Врпоље гдје је наш Здравко сахрањен, али нажалост због проблема у путовању то је било практично немогуће. Сјећање на Здравка вјечно живи у срцима свих у КК Босна, а вјерујемо да је тако и у Требињу“.Упркос раном одласку такве легенде, он и даље живи све док живе они који га се са пијететом сјећају“ рекли су из КК Босна Ројал.
Здравко Чечур, легенда Кошаркашког клуба Босна из њених најславнијих дана, преминуо је у Требињу у 72. години.

Коментари
Издвајамо