Лед зауставио Звезду

Аутор: Моцартспорт
13.01.2021. - Кошарка

Календар свакако пренатрпан, а сада нови проблеми за црвено-беле. Гостовање Црвене звезде код Реала одложено је пошто због залеђене писте на аеродрому београдска екипа није могла да отпутује у Мадрид.

Како је Моззарт Спорт већ јавио, први авион је био планиран за девет сати ујутру, али је на аеродром “Никола Тесла” стигла информација да слетање у Мадриду не би било безбедно. Због тога је одлучено да се проба с другим летом, у 14 сати, али како ни тада није могло да се полети – не због самог полетања, но због слетања – одлучено је да се утакмица одложи.

Остало је само да се види који ће бити нови термин, опције су недеља и понедељак.

У сваком случају ће одлагање утакмице 19. кола Евролиге условити и промене у АБА лиги, јер је Звезда у недељу требало да игра са Борцем из Чачка.

Ако се дакле буде играло са Реалом у недељу меч са Борцем биће померен за уторак. Ако Звезда у Мадриду буде играла у понедељак, Борац је чека на програму у среду, јер већ у петак у Београд стиже Барселона.

Наредни меч би свакако требало да буде овај за два дана, против Валенсије. Опет дакле пут за Шпанију, али у топлије делове. Пробаће црвено-бели да крену већ сутра.

 

Коментари
Издвајамо