Креће и Леотар 2

25.11.2021. - Кошарка

Управа Кошаркашког клуба Леотар од ове године увеле је новину у такмичарском програму клуба тако да ће ове суботе у Другој кошаркшкој лиги РС стартовати Леотар 2.

Екипу ће сачињавати играчи који су у конкуренцији за први тим али који немају довољну минутажу те чланови млађих категорија овог тима, кошаркаши из јуниорске и дијелом кадетске селекције.

„Оваква одлука нам је била неопходна имајући у виду чињеницу да наше млађе категорије, прије свега јуниори и кадети, немају довољан број утакмица а играње у другој лиги одлично ће им послужити у кошаркашком напредовању“, кажу у Кошаркашком клубу Леотар.Са клупе ће их водити Дражен Шегрт а поред Милидраговића, Тупањанина и Марића у екипи ће бити талентовани Мијатовић, Ждралић, Батинић и Риђешић који су већ били дио репрезентације РС али и други талентовани играчи. Своју премијеру Леотар 2 ће имати у суботу 27.новембра у Спортској дворани Основне школе Свети Василије Острошки у Горици а почетак је у 17 часова.Дан касније наступиће и млађи пионири, пионири и кадети а противник ће им бити ОКК Гацко.

Коментари
Издвајамо