Кошарка: Нови старт у Какњу

09.11.2020. - Кошарка

Како сада ствари стоје, а сви се у Клубу надају да неће бити непредвиђених изненађења, кошаркаши Леотара у недељу би требали да гостују у Какњу гдје ће играти са домаћом истоименом екипом.

Прије 16 дана Леотар је одиграо посљедњи такмичарски меч и побиједио Промо. Игра која је тада приказана била је наговјештај одличне серије требињске екипе, али….

Најприје су требали гостовати код екипе Младости у Мркоњић граду а након тога угостити екипу Чапљине али је вирус корона ипак, на своју руку, одредио распоред такмичења.

„Све нас је ово итекако пореметило па помишљам колико је ово уопште и регуларно такмичење. Промо је одиграо свих шест мечева, а ми , Зрињски, Босна и Младост свега по 3. Како ће се то и када надокнадити нико не зна, како ће се све одвијати, хоће ли се негдје Корона поново појавити… много је питања а нико не зна одговор. Али ми радимо колико можемо. Било је неких вироза међу играчима, срећом не и короне, сналазили смо се и прилагођавали и надам се да ћемо бити спремни да у недељни меч уђемо спремни и орни за побједу“, каже Миро Вукоје.

Повољна околност за кошаркаше Леотара је да се Дејан Шакотић вратио у тренажни процес и сви очекују да ће неугодна повреда бити ружна прошлост. И Владо Алексић се осјећа боље али још увијек ради по посебном програму.

По свој прилици у Требињу ће Леотар поново наступити идућу суботу ако…. се судбина и корона поново не поиграју.

Коментари
Издвајамо