Кобна трећа дионица

Аутор: Р.МИ. Фото: Миљан Ратковић Локопортал
07.05.2021. - Кошарка

Кошаркаши Леотара поражени су вечерас у Требињу од екипе СПАРС из Сарајева резултатом 80:77, по четвртинама 21:23, 14:27, 27:6 и 21:18 у утакмици 3. кола Лиге 6 за кошаркашког првака БиХ.

Иако су у три четвртине били бољи противник, поново је трећа четвртина била кобна за кошаркаше Леотара и права је штета што добра игра у три четвртине није материјализована побједом против друге најбоље екипе АБА 2 лиге.

У тречем периоду гости из сарајева су одиграли изузетно ангажовано и преко Недима Бузе који је у том периоду погодио четири тројке прешли у вођство које је било и пресудно. Имао је Леотар прилику да регуларни дио утакмице заврши неријешено да је Раичевић у посљедњим секундама погодио тројку али….

Код побједничке екипе Недим Буза је био најпрецизнији са 21 поеном, Кенан Камењаш, који 29. јула излази на драфт за НБА лигу,  је убацио 18 а Алмир Хасандић 10. У редовима Леотара Божо Ђурасовић је убацио 19, Стефан Мијовић 16 а Ђорђије Нинковић и Никола Шућов по 11.

Уочи утакмице Стефану Мијовићу уручен је поклон као најкориснијем играчу лигашког дијела такмичења БиХ кошаркашке лиге. У сљедећем колу, већ у недељу, кошаркаши Леотара гостују у Широком гдје ће се састати са домаћом истоименом екипом.

Коментари
Издвајамо