Калина на малом Калемегдану

Аутор: Моцартспорт
15.07.2021. - Кошарка

Српски репрезентативац на Малом Калемегдану, потврдио је нешто касније и освајач трипле круне

Како је Моззарт Спорт први писао, а касније је званично потврђено – Никола Калинић нови је кошаркаш Црвене звезде! Српски репрезентативац је потписао уговор на две године.

Велики посао освајача трипле круне у прошлој сезони и најјачи одговор Црвене звезде на оно што је Партизан направио ових дана на трансфер пијаци! Српски репрезентативац се после шест година враћа на Мали Калемегдан где је освојио триплу круну 2015. године и затим остварио велики трансфер у Фенербахче где је клубу донео обештећење од милион евра.

Калинић се разишао са Валенсијом после само једне сезоне, а тамошњи медији наводе да је одбио предлог продужетка сарадње после чега је одмах постао интересантан највећим европским клубовима. Пре свега Реал Мадриду и Барселони. Првак Шпаније је, како се пише по Иберијском полуострву, чак био у озбиљним преговорима са Калинићем, али је он изабрао да се врати на место успеха и настави успешну сарадњу са Црвеном звездом!

Клуб са Малог Калемегдана је после објаве Моззарт Спорта на друштвеним мрежама објавио „Узбуна, узбуна“ и најавио следеће појачање, а убрзо је озваничио потпис на клупском сајту.

Никола Калинић је пето појачање Црвене звезде после Николе Ивановића, Луке Митровића, Стефана Лазаревића и Ерона Вајта! И ту вероватно неће да буде крај… Зато чекамо нове потезе струке и управе са Малог Калемегдана.

Коментари
Издвајамо