Када фотографија проговара

30.01.2022. - Кошарка

Некада су им очеви жарили и палили теренима РС и БиХ играјући у дресу билећког Херцеговца а а ево дође тренутак да и синови крену очевим стопама.

Томислав Јововић из Никшића, Андрија и Драган Вујовић из Херцеговца из Билеће и њихови насљедници Јован, Владан и Андрија.

Двије боје дреса а једно велико срце које јако куца за другарство и ко зна… Можда за неке бове боље дане Билећке кошарке…

Од срца им то желимо…

„ Ове утакмице са Хеом била су одлична прилика да се са мојим пријатељима и саиграчима из КК Херцеговац, сезона 2000/2001 евоцирају успомене са терена али и ван њега.. Радује ме што је ту данас био и Вељо Капор али и Бато и Славиша. Андрија и Драган Вујовић Вуја са својим наследницима талентованим Владаном и Андријом у полувремену утакмице су мом старијем сину и нашем капитену Јован  Јововић уручили пригодан поклон – дрес Хеа. Користим ову прилику да се захвалим, а емоције ме враћају на играчке дане и пуну дворану у Билећи. То се не заборавља! Кошаркашка је то средина, горела је дворана у Билећи, а и опет ће!“, каже Томислав Јововић тренер КК Пантер и некадашњи кошаркаш билећког Херцеговца.

Ако се питате за резултат-немојте!

Нисмо ни ми питали.

Сви су побједници.

 

Коментари
Издвајамо