Јовић вага понуде

07.12.2021. - Кошарка

Руптура мишића на квалификационом мечу за олимпијске игре удаљила је Србију од Токија, а Стефана Јовића готово шест месеци од играчког ритма. Али та повреда није удаљила мисли клубова од српског репрезентативца.

Још пре него што је актуелна сезона почела, помињала се могућност да Јовић настави каријеру у Панатаинаикосу. А како се убрзано приближава његов повратак на терен, тако се све више, како наводе грчки медији, та тема актуелизује.

Грчком гиганту. који је успорено ушао у сезону, посебно у Евролигу, у испуњењу амбиција је неопходан организатор игре капацитета и квалитета Јовића, због чега наводно ПАО с нестрпљењем очекује да он уђе у такмичарски процес па да се упусти у дубље разговоре са српским репрезентативцем.

Е сад, наравно не недостаје само Зеленима квалитетан плејмејкер попут Јовића који је годинама у Црвеној звезди, затим Бајерну и Химкију, демонстрирао умеће спајања спољне и унутрашње линију. Осека плејмејкера на тржишту је велика, посебно у оном делу у којем су слободни играчи. Све то обећава занимљиве дане…

Коментари
Издвајамо