Искусније за сезону „малене“ чекају старт

13.09.2021. - Кошарка

У нову премијерлигашку сезону Женски кошаркашки клуб Леотар улази без двије стандардне чланице Прве поставе екипе.

Марија Кешељевић и Аница Шкриван неће више носити дрес требињских „малених“ а појачања нема. Ипак нема страха.

„Увијек смо се суочавали са оваквим и сличним проблемима. Дјевојке када оду на Факултете напуштају нашередове, што због школовања, што због додатне кошаркашке афирмације.Аници и Марији желимо све најбоље у наставку каријере, и надамо се да ће се једног дана, некад, вратити у своју „породицу“, истиче Милорад Надаждин тренер „Леотара 03“.

Према његовим ријечима и ове године биће спој младости и искуства с тим што се у екипу вратила, након неколико година Кристина Пажин, дјевојачки Скочајић која ће бити значајно појачање.

Гудељ, Достинић, Милаковић, Радовановић , Путица, Ивана Даковић, Милица Даковић, Пажин и Шапурић, те мађе снаге Гутић,Савић и Мрдић су играчки кадар на који Надаждин може да рачуна у новој сезони.

Почетак првенства је још увијек непознат а период који је пред нама, Требињкама ће добро доћи за уигравање. „Настављамо рад и са младим кошаркашицама у свим селекцијама. То је наша база о којој морамо водити посебно рачуна. Ситуација није баш завидна, али увјерен сам да имамо снаге да опстанемо у елитном БиХ кошаркашком друштву“, закључује на крају Надаждин.

Коментари
Издвајамо