Ичелић:Идемо стрпљиво из тренинга у тренинг

Аутор: меридианспорт Фото: КК Леотар
09.09.2021. - Кошарка

Пред Леотаром је наредна два дана припремни меморијални турнир “Широки 2021”, на коме ће, поред њих и домаћина, учествовати Зрињски и Слобода.

“Тај турнир нам је дошао веома рано, послије прве недјеље, гдје смо тек ушли у тренажни процес и саме припреме те упознавање са екипом. Ипак, не бјежимо од утакмица, то ће бити мечеви гдје ће момци показати у којем стању се тренутно налазе, иако је још рано говорити о некој форми, а резултат је у другом плану. Турнир ће бити доста јак, на њему ће бити снажне екипе, Зрињски је већ неко вријеме на припремама на Жабљаку, Широки има озбиљан тим и већ је у тренингу, а и Слобода је направила одличан састав за сљедећу сезону“, каже Марко Ичелић тренер Леотара и наставља.

„Није то никаква алиби прича, али тренутно нам је потребно вријеме како би се неке ствари посложиле. Спортски, треба да постоје највише амбиције, али ми још увијек нисмо комплетирали тим нити одиграли иједан меч, тако да је заиста доста рано да се прича било шта. Ићи ћемо стрпљиво, из тренинга у тренинг и из утакмице у утакмицу, морамо бити спремни и што мотивисанији да направимо што бољи резултат”, наглашава он.

У полуфиналу, Леотар се састаје са екипом Широког а почетак је сутра у 20 часова.

Коментари
Издвајамо