Ичелић;И побједа и енергија

12.12.2021. - Кошарка

Леотар је синоћ савладао Босну са 108:60 у оквиру осмог кола Лиге БиХ, а након тог меча тренер тријумфалног тима Марко Ичелић је прокоментарисао исти.

“Желим да се захвалим мојим играчима на побједи и једној доброј енергији. Оно што је битно је то да је сваки играч који је био на паркету дао одличан учинак, односно свако је искористио минутажу коју је добио на један прави начин” – казао је Марко Ичелић па додао:

“Морам такође да пожелим екипи Босне све најбоље јер не треба трошити ријечи шта они представљају за кошарку у Босни и Херцеговини и искрено им желим да се врате тамо гдје припадају”.Марко Ичелић је на прес конференцији исто тако и прокоментарисао развојни тим Леотара који се такмичи у Другој лиги Републике Српске – Исток.

“Ми од ове сезоне имамо тај концепт гдје у Другој лиги Републике Српске млађи играчи из састава Леотара учествују у том такмичењу. Они ту одиграју неких осам до девет утакмица и сигурно је да ће то значити за њихов развој, али и раст самопоуздања на један већи ниво” – казао је шеф стручног штаба Леотара.

Послије меча је изјаву је дао тренер гостију Ахмет Пашалић.

“Ми данас једноставно, поред јако слабе могућности за ротацијом играча, нисмо имали среће при шуту и промашили смо све живо, како трице тако и зицере. На то се надовезала мекоћа и деконцентрисаност у игри и резултат је на крају када се све сабере реалан” – казао је Ахмет Пашалић

Коментари
Издвајамо