И Леотар и Челик иду на побједу

03.12.2021. - Кошарка

Након петнаестодневне паузе кошаркаши Леотара сутра путују у зеницу гдје ће се састати са екипом Челика у утакмици 7.кола Лиге БиХ у кошарци.

Кошаркаш Леотара Никола Јефтић каже да су се током репрезентативне паузе још додатно уиграли и припремили пред наредне утакмице.

”Током репрезентативне паузе нисмо имали претјерано много простора за одмор. Тренирали смо све вријеме пуном паром. Искористили смо то да се још више уиграмо и да порадимо на кондицији, тако да смо одмор квалитетно искористили за напредак” – казао је Јефтић, те се окренуо мечу против Челика.

”Атмосфера у екипи је добра, мало смо се пожељели утакмица након ове двије седмице и на гостовање идемо у добром расположењу. Очекујем добру партију своје екипе и побједу, али сигурно неће бити лако пошто Челик има добар ростер. Главни играч им је Миливоје Божовић, али има ту још доста играча који могу да га испрате. Често гурају лопту на ниски пост, али имају и играче који добро шутирају споља.Плус, играју на домаћем паркету, гдје су до сада одиграли само једну утакмицу. Ми морамо максимално сконцентрисано приступити том мечу. Требамо играти нашу игру, да отворимо добро утакмицу и да се држимо нашег система игре и надати се побједи” – јасан је Јефтић.

Кошаркаш домаћег тима Анес Подојак најавио је за МеридианСпортБХ ову утакмицу.

”Добро смо радили током репрезентативне паузе и припремали се за наредну утакмицу против екипе Леотара. Очекује нас утакмица против екипе која је искусна и незгодна, али уколико будемо играли са максималним залагањем мислим да побједа неће изостати” – казао је он. Утакмица између Челика и Леотара је на програму у суботу од 17 часова.

Коментари
Издвајамо