И кошаркаши почели

Аутор: КК Леотар фејсбук
30.08.2021. - Кошарка

Прозивком играча кошаркашког клуба Леотар и званично су почеле припреме за нову сезону. Новом-старом тренеру Марку Ичелићу, који је са доста успјеха водио Леотар у сезони 2013/2014 одазвали су се: Ђорђије Нинковић, Никола и Божо Ђурасовић, Стефан Мијовић, Дејан Шакотић, Марко Раичевић, Срђан Дамјановић, Немања Милидраговић, Андрија Марић, Павле Тупањанин, овосезонско појачање, повратник у тим Леотара Срђан Милановић док је оправдано одсутан био Владимир Алексић. Припреме ће бити одржане у Требињу, а с обзиром на нешто каснији старт, стручни штаб ће настојати да организује што више припремних утакмица како би што боље ушли у нову сезону.

“Драго ми је да сам добио повјерење Управе да ове сезоне водим Леотар, а посебно ми је задовољство што је тренутно у клубу 12 домаћих играча што је заиста раритет и у много већим кошаркашким срединама” (Марка Раичевића, с обзиром на залагање и однос прем Клубу протеклих сезона цјелокупна кошаркашка јавност сматра “домаћим” играчем-оп.а) истакао је Марко Ичелић нови шеф струке КК Леотар.

Присутним играчима обратили су се предсједник Скупштине Михајло-Мишко Мијановић и Миодраг Батинић нови предсједник УО који су момцима прије свега пожељели добро здравље и добар резултат у предстојећој сезони

“Задовољство ми је што видим да је цјелокупни прошлогодишњи тим на окупу што је потврда доброг рада у клубу. Управа наставља континуитет што потврђују и три потпредсједника: Александар Вујић, Југо Деретић и Жељко Шупић, који су у протеклих пет година поднијели највећи терет обавеза. Не бјежимо од обавеза и трудићемо се да Вам омогућимо што боље услове за рада, а од Вас очекујемо највећи могући степен залагања. Амбиције нам нису високе, али сматрамо да можемо и морамо напасти горњи дио табеле, а што не рећи и АБА 2 лигу, ако нам се пружи шанса” истакао је Батинић.

Протеклих дана Управа КК Леотар обавила је разговор  са  Стефаном Глоговцем и Драшком Албијанићем, некадашњим играчем Леотара, али нажалост нису се поклопиле финансијске пројекције играча и Клуба, тако да поменути играчи каријере настављају у Румунији, односно Слободи из Тузле.

Ичелић на клупи насљеђује Мира Вукоја који је лани од готово отписаног тима створио колектив који се пласирао у Лигу 6.

Ичелић је каријеру почео у ОКК Београд, а радио је београдском Радничком, македонском Кожуву и арапским земљама.

Радио је и у омладинским селекцијама Србије.

Коментари
Издвајамо