И Калинић у ауту

25.10.2021. - Кошарка

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић најавио је потенцијални проблем пред утакмицу 6. кола Евролиге.

Црвено-бели су у ново дупло коло ушли након победе против Морнара у тешком мечу у Бару, а следећи противник представника АБА лиге је Монако.

Утакмица две екипе са идентичним учинком (две победе и три пораза) у Француској је на програму у уторак од 19 часова.

– Овај циклус је врло захтеван, од Албе путовање у Бар, данас нас очекује нови пут, сутра после утакмице поново нас очекује путовање. Неки ритам који је такав да изискује да користимо слободно време најбоље што можемо. Нема ту простора за неке велике захвате, већ да скупимо снаге и направимо припрему за мечеве са Монаком и Арманијем. Прво Француска, Монако је освајач Еврокупа, направили су потпуно нови тим за ову сезону. Ангажовањем играча попут Мотејунаса, Томаса, па Џејмса дали су јасан знак да је добар тим надоградјен и да постоји квалитет за добар резултат – рекао је тренер Црвене звезде и додао:

– Већ су доста показали у досадашњем току такмичења, индивиуално јаки, Џејмс је један од најбољх индивиудалца у лиги, атлетски добара екипа и јасно је да нас очекује тежак задатак у Монаку – истакао је Дејан Радоњић за клупски сајт и додао да је Никола Ивановић у изолацији, али да је нова брига Никола Калинић и лакша повреда коју је доживео због које је под знаком питања његово играње против Монака.

Коментари
Издвајамо