И хендикепирани бољи од Студент Игокее

03.12.2020. - Кошарка

Кошаркаши Хео Алексић комерца побиједили су синоћ у Александровцу екипу Студент Игокеа у одгођеној утакмици Прве кошаркашке лиге РС резултатом 1:73, по четвртинама 26:9, 23:20, 16:19 и 16:25.
Хендикепирани неиграњем шесторице првотимаца Пантића, Фржовића, Вуковића, Ивковића, Попаре и Фимића, што због повреде што због болести Билећани су одиграли квалитетно и заслужено остварили побједу.

У побједничкој екипи најбољи је био Радмиловић са 31 поеном, Милошевић је убацио 16 а Шараба 15 поена. Код домаћина кондић са 17 и Слијепчевић са 16 су били бољи од осталих.
Честитам мојим момцима, испоштовали смо договор из свлачионице. Играли смо у скраћеној ротацији, имали смо пар играча који нису путовали данас са нама што због короне што због повреда. Немамо времена за славље јер нас већ у суботу чека нова утакмица.Долази нам Младост Прњавор а и у наредном периоду нас очекује згуснут распоред, каже Борис Јокановић тренер Хео Алексић комерца.
Пред Билећанима је, и заиста изузетно згуснут распоред, али с обзиром да имају доста играча у ротацији и да су, готово „пребродили“ корону за очекивати је њихову за сам врх табеле и Премијер лигу БиХ.

Коментари
Издвајамо