Хумско пали моторе

03.08.2022. - Кошарка

Кошаркаши, браћа Никола и Божо Ђурасовић, кошаркашки тренер Предраг Крнета, кошаркашки судија Драган Поробић и бивши кошаркаш, данас успјешан привредник Зоран Поробић покренули су Кошаркашку академију „Хумски“.Тим поводом разговарали смо са Зораном Поробићем, који је и предсједник Академије, о плановима и раду у наредном периоду.

„Покренули смо Кошаркашку академију Хумски с циљем да кроз школу кошарке допринесемо развоју дјеце у здравом и спортском окружењу, гдје ће кроз забаву и игру стећи нова искуства и пријатељства. Осим тога, Академија се бави припремом играча кроз индивидуалан рад на тренинзима. Ових дана почео је упис у школу кошарке па позивам све заинтересоване дјечаке, узраста 6-12 година, да нам се придруже. Почетак је планиран за 1. септембар“, рекао је Поробић.Обећавају добру забаву, игру и наравно стицање кошаркашких вјештина. Тренинзи ће бити организовани у Спортском центру Олимп у Граду сунца, по свим савременим методама рада дјеце у том узрасту.Са дјецом ће кроз тренинге радити истакнути кошаркашки тренер Предраг Крнета који је своја искуства стицао у САД и Лондону преко 30 година.

„Дјецо, придружите нам се, можда баш Ви једног дана постанете нови Никола Јокић, Богдан Богдановић, Милош Теодосић“, рекао је Поробић.

Коментари
Издвајамо