Храбро у Широки бријег

13.01.2021. - Кошарка

Иако болан, пораз од сарајевских Спарса кошаркаши Леотара су већ пребољели спремни да већ у данашњем мечу покажу да се налазе у добром ритму.

„Остаје жал због пораза јер смо имали прилику да дођемо до побједе. Али није било пуно времена за размишљање о поразу јер нас данас очекује тешка утакмица у Широком. Сигурно да ћемо имати шансу ако одиграмо утакмицу у јаком ритму. Широки кући игра доста агресивно тако да ћемо морати да одговоримо на њихову игру“, каже за херцегспорт Божо Ђурасовић.

Упитан да прокоментарише тврдње да је цијела лига, кошаркашким жаргоном „на једну лопту“ , да су екипе поприлично изједначене, Ђурасовић истиче:

„Заиста јесте, екипе су доста изједначене. Не бих некога посебно издвајао за сада, јер тимови који су слабије стартовали су се појачали. Биће доста неизвјесно, и лако може да се догоди да ће једна побједа или пораз доста одлучивати на крају“, истиче Ђурасовић.

Утакмица Широки – Леотар се игра у оквиру 13. кола Лиге БиХ у кошарци, игра се у Спортској дворани „Пецара“ а почетак је у 18 часова. Ова утакмица се игра раније од преосталих мечева 16.кола због обавеза екипе Широког у другој АБА лиги.

Коментари
Издвајамо