Херцеговачки дерби у Мостару

28.03.2021. - Кошарка

 

У оквиру 23. кола Лиге БиХ, Леотар ће данас играти против Зрињског у гостима. Ђорђије Нинковић, капитен Требињаца, најавио је овај дуел за МеридианСпортБХ.

“Екипа је у позитивном расположењу послије побједе и одрадили смо добар посао у претходној седмици што се тиче тренинга и припреме, скаутирали смо противника да бисмо се што боље припремили за овај меч, који је за нас од великог значаја, јер побједа нам отвара врата ка Лиги 6. Цијела екипа је спремна и најважније здрава, свих 12 играча ће бити на располагању тренеру у дуелу против Зрињског” – рекао је Нинковић, па наставио:

“Побједа над Зрињским у Требињу је била и лакша него што смо очекивали, добра тимска игра и залагање комплетне екипе је резултовало великом побједом. У Мостару је увијек било тешко играти, врућ домаћи терен, на којем је годинама било тешко узети побједу, али ја вјерујем у свој тим и шансу видим у колективном залагању од прве до посљедње минуте, како у одбрани, тако и у нападу. Екипа Зрињског из њима знаних проблема игра ослабљена, а наш фокус ће бити на Анђушићу и Кнежевићу, који су сада главни играчи и игра ће се заснивати на њима, али ми се припремамо као и за сваки меч, те у сваком тражимо своју шансу за побједу”.

“Лео” је у досадашњем дијелу Лиге БиХ остварио 12 тријумфа и осам побједа. Меч са зриЊским почиње у 17 часова.

 

Коментари
Издвајамо