Хео пркоси невољама

25.11.2020. - Кошарка

Као да се све уротило против Кошаркашког клуба Хео.

Најприје одлагање почетка шампионата, након тога корона, нове „припреме“, играње једне утакмице, па поново одлагање, па „корона“.

када би се у шали изразили, рекли би сада сви, или готово сви кошаркаши Хеа имају имунитет на Ковид 19. Ипак у стварности све је другачије.

„Имамо пар играча кји долазе из короне, неке прехлађене, неке повријеђене, ево вечерас их је на тренингу свега девет али идемо даље. Нама предаја никад није била опција“, рече нам на вечерашњем тренингу Борис Јокановић тренер Хеа Алексић комерца.

Лука радимловић се након недавног оболијевања од короне вратио на терен. „Ово ми је први тренинг и вјерујте да још осјећам посљедице нетренирања и изолације. Све морамо схватити озбиљно везано за корону. Радићу колико могу и надам се ускоро бити у пуном тренингу“, каже нам Радмиловић.

Слободан Савић, првотимац Хео Алексић комерца, истиче да је тек недавно ушао у пуну форму иако има пар мјесеци да је преболовао корону. „Вјерујте тек недавно сам се у потпуности вратио. Тек сад сам у доброј форми, радимо и боримо се. Надамо се најбољем2, каже нам Савић.

У Првој кошаркашкој лиги РС, табела након пет одиграних кола изгледа парадоксално. Рогатица је прва са трии побједе и два пораза а Хео посљедњи. има једну одиграну утакмицу и једну побједу и то против одличне бијељинске Будућности.

Ритам такмичења и одигравања диктира корона.

Коментари
Издвајамо