Дрим тим и Хео најбољи

12.06.2022. - Кошарка

Под покровитељством града Требиња и у организацији Спортског портала Херцегспорт, синоћ је на теренима Основне школе Вук Караџић одржан традиционални 3×3 кошаркашки турнир Трофеј Зелени.

Турнир, који се игра већ другу годину, се игра у знак сјећања на легендарног професора физичког васпитања Драгана Зеленовића Зеленог који је годинама предавао физичко васпитање у овој школи и првим спортским корацима научио многе, сада већ успјешне спортисте.

У конкуренцији кошаркаша 2009. годиште и млађи прво мјесто на турниру освојио је билећки Хео, друго мјесто припало је екипи Врела из Чајнича а треће ОКК Гацко. Најбољи играч турнира био је Влада Вујович члан билећког Хеа док је најбољи у брзинском и техничком савладавању препрека био Балша Мијановић члан екипе Захумље 09.

Код кошаркаша 2008. годиште прво мјесто припало је екипи Дреам теам, друго мјесто Захумљу 08 а треће екипи ОКК Вележ. Најбољи играч турнира је Вук Вуковић из побједничке екипе а престишни Трофеј Зелени је припао Јовану Радићу из побједничке екипе.

Јуче је публика имала прилику да ужива у ревијалној утакмици репрезентације турнира и шампиона Црне горе у мини кошарци екипи Пантера.

Велику помоћ у организацији турнира пружила нам је Основна школа Вук Караџић, Јавна установа Требињеспорт, Спортско друштво Леотар, Ватрогасна јединица Требиње, портал требињеливе, Сегмент Требиње и Гага Игњатић и рсторан Дријен.

Организатор портал херцегспорт жели да се захвали младим кошаркашима и кошаркашицама који су погмли одржавање турнира, Дајани Елек Милошевић на уступљеним фотографијама, сјајној требињској кошаркашкој омладини која је водила записнике и МВП мађарског кошаркашког првенства Стефану Мијовићу .

Ипак, највеће хвала сјајном Јовану Ковачини који је био највећа помоћ, подршка и човјек без кога овај турнир не би био исти.

Коментари
Издвајамо