Ђурасовићи поново заједно

09.10.2020. - Кошарка

Изненадно и велико појачање кошаркаша „Леотара“ за сутрашњи дуел са екипом „широког“.

Наиме, како управо сазнајемо, Божо Ђурасовић кошаркаша са завидним интернационалним искуством, који услијед пандемије ЦОВИД-19 и проблема која су евидентна у свим кошаркашким такмичењима широм Европе, каријеру за сада, наставља у матичном клубу.

„ Ова година је заиста специфична за све спортове, па самим тим и за кошарку.
Упркос свему драго ми је да сам ту и трудићу колико год могу помогнем овим сјајним момцима и стручном штабу да остваримо што боље резултате“ рекао је Божо Ђурасовић, који по први пут у сениорској екипи игра са својим рођеним братом Николом.

„ Ево у суботу ће нам бити прво „ватрено крштење“. Никола је мој узор и прве асоцијације на кошарку су везане управо за њега јер је старији четири године од мене и сигурно један од кључних разлога што сам се уопште почео бавити кошарком. Животни путеви су тако трасирани да смо након толико година играња ева сада први пут заједно на паркету. Вјерујем да ћемо бити сјајан тандем“ каже Божо Ђурасовић.

Са друге стране, цијела петорка „Леотара“  је у ауту. Уз раније повријеђене Алексића и Шакотића, „Леотар“ не може да рачуна на Дамјановића, Нинковића и Плакаловића који су задобили повреде у првом колу.

Утакмица са Широким игра се у суботу 10.10.2020, са почетком у 17 часова. Због одлуке Штаба за ванредне ситуације Републике Српске, утакмица се игра без присуства публике али ће је Херцег телевизија директно преносити.

Коментари
Издвајамо