Дерби АБА лиге

Аутор: mozzartsport Фото: redstar belgrade
20.12.2020. - Кошарка

Шеф стручног штаба размишља о томе да шпанског репрезентативца гурне у ватру против Змајчека како би почео да улази у форму за наредне изазове

 

Како се може незванично чути, шеф стручног штаба Црвене звезде размишља о томе да шпанском репрезентативцу пружи одређену минутажу како би почео да улази у форму за наредне изазове. После Цедевите следи гостовање Зениту у Санкт Петербургу, где ће Звездина експедиција отпутовати већ у понедељак и тако заокружити циклус од четири утакмице у седам дана.

Огњен Добрић требало бида се врати у екипу пошто је пред меч са Валенсијом имао проблема са стомачним вирусом, а разлог више да Обрадовић гурне Колома у ватру је стање Ленгстона Хола. Први плејмејкер Црвене звезде тренира последња три дана, али не пуним ритмом и не потпуно са екипом, већ делимично индивидуално како се не би по трећи у кратком временском интервалу догодило да страда препона. Колом је у суботу тренирао са новим саиграчима, пошто је одрадио лекарске прегледе и тада је одрађена процена његовог физичког стања.

Коментари
Издвајамо